Root » » Odluka o zabrani brodovima s obvezom samoizolacije ili karantene (izmjena)

Odluka o zabrani brodovima s obvezom samoizolacije ili karantene (izmjena)

Objavio: BracOnline | 05. 05. 2020.

Stožer civilne zaštite 5. svibnja 2020. dopunio je Odluku o zabrani uplovljavanja u morske luke i luke unutarnje plovidbe u Republici Hrvatskoj koja sada uz brodove, vrijedi i za jahte i brodice u međunarodnoj plovidbi koji imaju obvezu samoizolacije ili karantene.

Izuzeci od primjene ove Odluke odnose se na:
- sve brodove, jahte i brodice hrvatske državne pripadnosti
- sve brodove koji u RH uplovljavaju radi prijevoza roba
- brodove bez putnika koji u RH uplovljavaju zbog raspreme ili privremenog mirovanja u hrvatskim lukama
- jahte duljine trupa veće od 24 metra koje u RH uplovljavaju na vez u hrvatskim lukama nautičkog turizma ili lukama otvorenim za javni promet
- sve brodove i jahte duljine trupa veće od 24 metra koje uplovljavaju u brodogradilišta radi remonta ili popravka


Na sve osobe na plovnim objektima primjenjuju se opće protuepidemijske mjere te posebne preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Stupanjem ove Odluke na snagu, stavlja se izvan snage Odluka Stožera civilne zaštite kojima se zabranjuje brodovima u međunarodnoj plovidbi uplovljavanje u morske luke i luke unutarnje plovidbe u RH.

Cijelu Odluku pročitajte na poveznici.
brodovi slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -