Root » , , , , , » Otvorene supetarska tržnica i peškarije u Postirima i Pučišćima

Otvorene supetarska tržnica i peškarije u Postirima i Pučišćima

Objavio: BracOnline | 10. 04. 2020.

Komunalno društvo GRAD d.o.o. koje upravlja supetarskom gradskom tržnicom donijelo je, Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, odluku o njenom ponovnom otvaranju.

Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, Komunalno društvo GRAD d.o.o. donijelo je 09.04.2020. godine Odluku kojom se stavlja van snage Odluka o obustavi do daljnjeg rada tržnice na malo „Pjaceta“ u Supetru te svih objekata u sastavu tržnice u kojima se obavljaju druge djelatnosti od 23.03.2020. godine, te kojom gradska tržnica na malo „Pjaceta“ u Supetru i svi objekti u sastavu tržnice počinju ponovno s radom dana 10.04.2020. godine u radnom vremenu od 08 do 12 sati.

Rad gradske tržnice na malo „Pjaceta“ i svih objekata u sastavu tržnice nastaviti će se uz poštivanje odredbi Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te uputa i mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Korisnici gradske tržnice „Pjaceta „ u Supetru dužni su se pridržavati slijedećih mjera i uputa:
- koristiti ulaz na gradsku tržnicu „Pjaceta“ u Supetru isključivo iz ulice Mladena Vodanovića te označeni izlaz s gradske tržnice,
- pri ulazu na gradsku tržnicu ukoliko korisnik nema rukavice, obaviti dezinfekciju ruku,
- držati se propisanih mjera socijalnog distanciranja i razmaka od 3m-5m između prodavača međusobno te između kupaca i prodavača,
- držati se i poštivati propisanih oznaka kretanja na gradskoj tržnici „Pjaceta“ u Supetru,

Napominjemo da zbog mjera socijalnog distanciranja gradska tržnica neće moći primiti istodobno veći broj kupca te molimo sve kupce da obave svoju kupnju u što kraćem roku kako bi svim kupcima omogućili kupnju.

U slučaju nepridržavanja gore označenih mjera i uputa, korisniku koji se ne pridržava istih biti će onemogućen ulaz na gradsku tržnicu odnosno isti će biti udaljen sa gradske tržnice.

---

Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, u Postirima i Pučišćima ponovno su otvorene ribarnice.

Ribarnice će nastaviti s radom uz poštivanje odredbi Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te uputa i mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo i to svakog radnog dana u vremenu od 7 do 10 sati.

Napominjemo da zbog mjera socijalnog distanciranja ribarnice neće moći primiti istodobno veći broj ljudi te molimo sve kupce da obave svoju kupnju u što kraćem roku kako bi i svima ostalima omogućili kupnju.
ribarnica slike otok Brač Online

Izvor: Stozerbrac.COM

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -