Root » » Upozorenje putnicima za kupnju karata

Upozorenje putnicima za kupnju karata

Objavio: BracOnline | 21. 03. 2020.

Jadrolinija upozorenje koronavirus slike otok Brač Online
S obzirom na Odluku Nacionalnog stožera o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu, obavještavamo cijenjene putnike da će se bez obzira na kupljenu kartu, na trajekt ili brod S KOPNA ILI S OTOKA NA OTOK moći ukrcati samo putnici s otočnim iskaznicama ili potvrdom o stalnom boravištu na otoku, te djelatnici javnih i komunalnih službi i teretna vozila registrirana u RH.

Putnici s otoka prema kopnu nemaju ograničenja, ali povratnu kartu na otoku mogu kupiti samo gore navedene kategorije korisnika.

Putnicima koji ne udovoljavaju navedenim uvjetima, a imaju kupljene karte, izvršit će se povrat novca prema Općim uvjetima poslovanja Jadrolinje.

Izvor: Jadrolinija.HR
Jadrolinija, trajekti i katamaran Supetar Split slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -