Root » , » Selca dobila modernu meteorološku postaju

Selca dobila modernu meteorološku postaju

Objavio: BracOnline | 07. 01. 2020.

meteorološka stanica Selca slike otok Brač Online
Početak Nove godine donio je dobre vijesti za vatrogasce DVD-a Selca. Naime, nova moderna meteorološka stanica instalirana je koncem prošle godine na zgradu DVD-a Selca te je od ovog tjedna uspješno puštena u rad. Radi se o automatskoj meteorološkoj postaji tipa Davis vantage pro 2 plus koja mjeri sve relevantne podatke, i to: temperaturu, vlažnost, tlak zraka, padaline, UV indeks, smjer i brzina vjetra. Podaci se osvježavaju svakih 5 minuta, te se u realnom vremenu isti mogu pratiti online, a sve u svrhu boljeg praćenja vremenske prognoze i samim time mogućih nepogoda. Podaci će uskoro biti dostupni na službenim stranicama općine Selca te na najvećoj mreži meteoroloških postaja u regiji www.pljusak.com.

Podaci su javni i svima dostupni u realnom vremenu te svi mi možemo u svakom trenutku vidjeti kako je vrijeme u općini Selca, a to će biti na korist ne samo vatrogascima već i svim stanovnicima kao i izletnicima i turistima.

Selca,Brač@pljusak.com


Izvor: Vatrogasci-Selca Facebook

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -