Root » , » Prženje - Idem Na More

Prženje - Idem Na More

Objavio: BracOnline | 13. 08. 2019.

Prženje - Idem Na More Bol slike otok Brač Online
Bend PRŽENJE je osnovan 2019. u Zagrebu i nedavno su izbacili prvu pjesmu pod nazivom "Idem Na More". U pjesmi se spominje Bol.

Cilj im je bio stvoriti pjesme koje u tekstualno/ideološkom smislu nude kvalitetnu zafrkanciju, dok se glazbeno temelji na tvrdim ritmovima podvučenim pod zanimljivim riffovima/dionicama na gitari.

Glazbu pišu sami, a tekstovi su umotvorine pjevača. Najavljuju kako će žanrovski pjesme varirati ovisno o tematici i pristupu, ali da će glazba uvijek morati "pržiti" na neki način.

Članovi benda uglavnom imaju bogatu glazbenu prošlost i svirali su u raznim bendovima i projektima. Dva člana benda su godinama svirali u metal bendu Free Ride i svirali širom Europe, dok je gitarist široj javnosti poznatiji iz medija kao instruktor gitare iz Gitarskog Kutka (škola gitare s izlogom, vjerojatno najmanja u Europi).

Bend ima još mnogo pjesama u planu i najavljuju suradnje s određenim glazbenicima. Sljedeća pjesma bi trebala biti objavljena u listopadu i, kako bend kaže - "slavi treniranje i borilačke sportove".

Video na YouTube:


Bend PRŽENJE možete pratiti preko Facebooka (@przenje), Instagrama (@przenje) i YouTube.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -