Root » , , , , » Jako grmljavinsko nevrijeme, Narančasti stupanj upozorenja

Jako grmljavinsko nevrijeme, Narančasti stupanj upozorenja

Objavio: BracOnline | 09. 07. 2019.

Uz lokalne pljuskove, koji će krajem današnjeg dana i u noći na srijedu zahvatiti Jadran i područja uz njega, osvježenje će se postupno osjetiti i na moru - prognozira HRT.

Iza 19h nad srednjim Jadranom došlo je do daljnje destabilizacije atmosfere pa se stvorila golema linija nestabilnosti od Italije sve do Srednjeg Jadrana.

S padom večeri očekuje se daljnja destabilizacija atmosfere pa se lokalno u noći s utorka na srijedu očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina, a lokalni i izraženo grmljavinsko nevrijeme.

DHMZ unutar sustava MeteoAlarm je izdao narančasti stupnjanj upozorenja, a za srijedu je narančasto upozorenje još opsežnije jer osim na mogućnost nevremena glasi i na buru te obilne oborine.

Udar munje uzrokovao je danas oko 16:30h požar otvorenog prostora ponad uvale Krušica u općini Nerežišća. U intervenciji je sudjelovalo 6 vatrogasaca DVD Supetar sa 2 vozila, a požar je ugašen u 19:20h sati nakon čega je kako to obično biva počeo dugo najavljivani ljetni pljusak.

Postira, 09.07.2019., 20:40h (Anvil Crawler. 😎🇭🇷️⚡️):
Jako grmljavinsko nevrijeme, Narančasti stupanj upozorenja Postira slike otok Brač Online

WetterOnline karta:
Jako grmljavinsko nevrijeme, Narančasti stupanj upozorenja Postira slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -