Root » » Stiže prvi toplinski val, temperature do 35°C

Stiže prvi toplinski val, temperature do 35°C

Objavio: BracOnline | 11. 06. 2019.

toplinski udar slike otok Brač Online
U ovom tjednu očekuju se iznimno visoke temperature koje bi ponegdje mogle premašiti rekordne vrijednosti. Za vikend se očekuje prvi toplinski val ovog ljeta, kada će temperature rasti do 35°C.

U utorak će biti sunčano i vruće. Jutarnje temperature zraka iznosit će između 23 i 26°C, a najviše dnevne do 33°C. Puhat će slab do umjeren jugoistočnjak.

U srijedu će biti pretežno sunčano i vedro. Temperature zraka penjat će se do 33°C. Puhat će slab do umjeren jugoistočni vjetar.

Porast temperatura zraka nastavit će se i u četvrtak, kada će se ponegdje popeti do 34°C. Duž cijele Dalmacije puhat će slab do umjeren jugoistočnjak, a prevladavat će sunčano i vedro vrijeme.

Temperatura mora će biti oko 25°C.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -