Root » » Brač Online - 15. rođendan

Brač Online - 15. rođendan

Objavio: BracOnline | 23. 06. 2019.

Brač Online - 15. rođendan slike otok Brač Online
Prvi brački web portal Brač Online je pokrenut prije točno 15. godina. Kroz sve ove godine nekoliko puta je bio ugašen pa ponovno vraćen u život, nekoliko puta je mjenjao urednike i suradnike, i nekoliko puta je mjenjao web adresu.

Da se prisjetimo, pokrenut je 23.06.2004. kao web blog: www.brac-online.tk. Nešto kasnije je preusmjeren na URL adresu: www.brac-online.org i tako je djelovao skoro 3 godine. Kasnije je prebačen na Blogger platformu i do dan danas djeluje na adresi: braconline.blogspot.com i na preusmjerenu: www.brac-online.com.hr i može mu se pristupiti na obje URL adrese.

Više ljudi je prošlo kroz portal, kao urednici portala i kao raznorazni suradnici. Neki suradnici su otkazali suradnju, neki su radili privremeno, neki su radili više a neki manje, a neki su radili i za druge portale.

Ukratko, planovi za budućnost uključuju i dalje volonterski rad na ovom portalu, što ne isključuje ponovno privremeno (ili čak i trajno) gašenje.

Brač Online - 15. rođendan slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -