Root » , » Tino Štambuk, DVD Selca: Priča korisnika Cat S61

Tino Štambuk, DVD Selca: Priča korisnika Cat S61

Objavio: BracOnline | 14. 05. 2019.

Tino Štambuk, DVD Selca Priča korisnika Cat S61 slike otok Brač Online
Zbog specifičnih i vrlo iskoristivih alata koje sadrže, Cat pametni telefoni godinama su pouzdan partner službama koje brinu o ljudskim životima i svakodnevno djeluju u najrazličitijim ekstremnim uvjetima, poput HGSS-a i vatrogasnih domova.

Tino Štambuk je član dobrovoljne skupine vatrogasaca - DVD Selca, a u službi je već više od 15 godina. U video je predstavio ukratko svoju priču i pokazao na koje mu sve načine Cat S61 pomaže u svakodnevnim situacijama i opasnostima s kojima se suočava.

Cat S61 dolazi s unaprijeđenom termalnom kamerom s proširenim očitanjem raspona temperature do čak 400°C kao i nadogradnjom razlučivosti kamere koja je sa dosadašnje VGA povećana na HD razlučivost.

"U svijetu vatrogasaca, termalna kamera jedna je od najvažnijih značajki ovog uređaja. Takav nam alat omogućava ranu detekciju požara ili zaostalog žara, a izuzetno je korisna i u traganju te spašavanju nestalih osoba, kao i u situacijama u kojima je vidljivost otežana", kaže Tino te naglašava i druge benefite telefona koje u njegovom zanimanju mogu biti presudne: snažna i izdržljiva baterija (4,500 mAh), otpornost na padove, vodu i visoke temperature te korištenje telefona u rukavicama jer je njihova međusobna komunikacija tijekom akcija na terenu vrlo važna.

Video na YouTube:


Cat Rugged Phones Hrvatska Facebook:

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -