Root » , » Zbog verbalnoga napada zaradila prekršajnu prijavu

Zbog verbalnoga napada zaradila prekršajnu prijavu

Objavio: BracOnline | 13. 03. 2019.

Na našem otoku ponovno su ordinirali službenici zaduženi za uspostavljanje reda i mira. Ovoga puta u Postirima gdje je, kako neslužbeno saznajemo, u jednom od postirskih hotela došlo do narušavanja javnoga reda i mira, i to u poslijepodnevnim satima kada je došlo do verbalnoga napada na jednu osobu.

— Možemo vas izvijestiti kako je dana 8. ožujka 2019. u mjestu Postira, došlo do narušavanja javnoga reda i mira od strane 52-godišnjakinje. Provedenim istraživanjem se sumnjiči kako je verbalno napala 50-godišnjakinju, izvijestili su nas iz policijske uprave Splitsko-dalmatinske, čiji su policijski službenici bračke policijske postaje izišli na teren utvrditi stanje.

— Protiv spomenute 52-godišnjakinje je podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, naglasili su iz splitske policije. Neslužbeno saznajemo da osoba koja je zaradila prekršajnu prijavu zbog nepoštivanja javnoga reda i mira nema prijavljeno boravište u Postirima, gdje dolazi povremeno.

Supetar, Policijska postaja Brač:
Policijska postaja Brač Supetar slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -