Root » , » Katamaran Vida ostao privezan u Splitu

Katamaran Vida ostao privezan u Splitu

Objavio: BracOnline | 07. 03. 2019.

Najavljeno jako do olujno jugo ponovno je dovelo do prekida određenih brodskih i katamaranskih linija. Prema našemu otoku uredno plove trajektne linije, ali je katamaran "Vida", koji je trebao isploviti prema Bolu u 16 sati, ostao privezan u splitskoj trajektnoj luci. To konkretno znači da u petak 8. ožujka neće biti uspostavljena ni linija Jelsa - Bol - Split s polaskom iz Jelse u 6.00 sati, a iz Bola u 6.25 sati. Boljani će tako preko Supetra trebati do kopna. Nadamo se da će
uredno isploviti trajekt u 6.30 sati, a zatim onaj u 7.45 sati. I za sutra je najavljen umjeren i jak jugozapadnjak, a na Jadranu jako jugo. Krajem dana vjetar bi trebao oslabjeti.

Meteoalarm je izdao upozorenje za Hrvatsku. Na snazi je narančasto upozorenje. Jako i olujno jugo. Srednja brzina vjetra 40-65 km/h; najjači udar vjetra > 65 km/h.
BUDITE SPREMNI na poremećaje, oštećenja konstrukcija i rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Moguć je prekid prometa i prekid opskrbe električnom energijom.
Meteoalarm narančasto upozorenje jugo slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -