Root » , » Napokon stupići kod policijske zgrade u Supetru

Napokon stupići kod policijske zgrade u Supetru

Objavio: BracOnline | 16. 02. 2019.

stupići kod policijske zgrade Supetar slike otok Brač Online
Nakon duže vremena i povremenih pisanja nekih dalmatinskih portala o ozbiljnim poteškoćama u parkiranju s kojima se svakodnevno bori grad Supetar, kod policijske postaje Brač napokon su osvanuli stupići podignuti u suradnji s gradom Supetrom, a koji će onemogućiti neuredne vozače u blokiranju prometa gradom, parkiranju na nogostupu i u stvaranju nepotrebne prometne nervoze. Poznato je da je u blizini raskrižja između ulica Dolčić i Mladena Vodanovića donedavno vladao opći nered kad su u pitanju vozači. Zvalo se policiju, interveniralo, mediji su upozoravali na ovaj problem.

Tada su se iz policijske uprave splitsko-dalmatinske portalu Dalmacija Danas branili kako se na tom području "nalaze brojne institucije te postoji potreba građana za privremenim i kratkotrajnim zaustavljanjem vozila uz problem nedovoljnoga parkirnog prostora na ovom području".

Iz policije su naveli da su svjesni postojećih problema, ali kako unatoč povećanom obimu svakodnevnih zadaća, ograničenim ljudskim potencijalima i povećanome intenzitetu prometa ljudi i vozila u ljetnome periodu gotovo svakodnevno postupaju po dojavama vezano uz nepropisno parkirana vozila. Demantirali su navode da policijski službenici na Braču ne reagiraju i ne obavljaju službene poslove.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -