Root » » Slobodna Dalmacija javlja o lažnoj diplomi na Braču

Slobodna Dalmacija javlja o lažnoj diplomi na Braču

Objavio: BracOnline | 03. 02. 2019.

Lažne diplome slike otok Brač Online
Vijest o mogućoj lažnoj diplomi na otoku Braču, i to u dosjeu nastavnika, definitivno je udarna vijest ovih dana na otoku, koju donosi splitski dnevni list Slobodna Dalmacija od subote 2. veljače, a nakon što je Ministarstvo znanosti i obrazovanja odlučilo pokrenuti provjeru svih diploma osoba zaposlenih u odgoju i obrazovanju.

Prema izvještaju splitskoga lista, radnik jedne od triju srednjih škola na otoku uhvaćen je s lažnom diplomom, a navodno obavlja poslove nastavnika informatike i računarstva. Prema izjavi koju je dao Slobodnoj Dalmaciji, nastavnik za kojega se sumnja da ima lažnu diplomu završio je računarstvo na FESB-u u Splitu, a zatim informatičko-nastavnički smjer tri godine poslije na Filozofskom fakulutetu u Zagrebu. "Pa, po sili zakona bi mi dali otkaz, a ne me opet pustili u učionicu da predajem učenicima", rekao je za Slobodnu, šokiran objavom da je upravo on mogući nositelj lažne diplome.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nije ni potvrdilo ni demantiralo navode da je u bračkoj srednjoj školi "uhvaćen" nastavnik s lažnom diplomom. Sljedećih dana trebao bi se znati epilog ovih medijskih pisanja. Ono što ministarstvo školstva potvrđuje jest da osobu, za koju se utvrdi da s lažnom diplomom radi u sustavu, očekuje izvanredni otkaz i kazneni progon za krivotvorenje isprava.

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj