Root » , , , , , , , , , , , » Škole na otoku pozvane na županijska natjecanja

Škole na otoku pozvane na županijska natjecanja

Objavio: BracOnline | 27. 02. 2019.

Škole na našem otoku ovih dana su pozvane su i na regionalna, odnosno županijska natjecanja koja će se održati poslije provedenih natjecanja na školskim razinama. Nakon što su utvrđene ljestvice poretka po školama, oni najbolji, koji su prešli bodovni prag imaju čast sudjelovati na višoj razini natjecanja. Siječanj, veljača i ožujak tradicionalno su rezervirani za natjecanja učenika iz brojnih predmeta. Oni najizvrsniji ovih dana su u ozbiljnim pripremama za županijska natjecanja.

Neka su natjecanje tako već održana, poput onoga iz informatike. Od 18. do 22. veljače učenici su sudjelovali na natjecanju literarnoga, novinarskoga i dramsko-scenskoga stvaralaštva, poznatijem kao LiDraNo. Natjecanje iz poznavanja engleskoga jezika održano je 26. veljače, 27. veljače iz njemačkoga jezika, dok će 28. veljače najizvrsniji sudjelovati na natjecanju iz matematike. Na vjeronaučnoj olimpijadi u Osnovnoj školi Kraljice Jelene sudjelovat će 4. ožujka tri osnovne škole s našega otoka: Osnovna škola Supetar, Osnovna škola Vladimira Nazora Postira i Osnovna škola Milna.

Sljedećega dana natjecanje je iz fizike, 6. ožujka iz kemije, 8. ožujka iz povijesti, a 12. ožujka iz biologije. Oni najbolji u poznavanju hrvatskoga jezika natjecat će se 13. ožujka, dok će znanje iz geografije odmjeriti 18. ožujka. Natjecanje ostvaruju imenovana povjerenstva u Agenciji za odgoj i obrazovanje, i to posebna za svaki nastavni predmet.

Učenicima koji su nastupili čestitamo na ostvarenim rezultatima, a onima koji će ovih dana u "natjecateljske arene" želimo puno uspjeha.

Osnovna škola Supetar:
Osnovna škola Supetar slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -