Root » , , » Radovi na području Općine Postira

Radovi na području Općine Postira

Objavio: BracOnline | 10. 02. 2019.

radovi Postira slike otok Brač Online
U tijeku su radovi na cesti Postira – Dol. Riječ je o radovima na postavljanju kanalizacijskoga kolektora, proširenju ceste i izgradnji nogostupa sa polaganjem infrastrukture do Dola. U tu će se investiciju, odnosno projekt, kako je istaknuto na sjednici tamošnjega općinskoga vijeća, uložiti više od 10 milijuna kuna. Po visini iznosa investicija se nalazi odmah poslije one Industrijske zone. Promet na toj dionici reguliran je semaforima.

Započeli su i radovi na dijelu od "Mesnice" do raskrsnice, a za vrijeme izvođenja radova na tom dijelu prometovat će se uz regulaciju semaforima. Sredstva bi trebala biti osigurana postupkom javne nabave koji će provesti županijska uprava za ceste. S obzirom na započete radove, za osobna vozila otvorena je zaobilaznica kojom će se moći doći do crkvice sv. Ante na obali.

Najavljeni su i radovi na produljenju veza u dužini od 72 metra od repa nautičkoga veza na zapadu prema Malome mostu. Sredstva za uređenje luke Postira iznosila bi oko 8 milijuna i 500 tisuća kuna, a nakon odluke upravnoga vijeća Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije da se ide u javnu nabavu. Radovi bi trebali započeti početkom ožujka i biti dovršeni do 1. lipnja.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -