Root » , , , , , , , » Povećan broj edukacija za privatne iznajmljivače

Povećan broj edukacija za privatne iznajmljivače

Objavio: BracOnline | 22. 02. 2019.

Savjetovalište za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. u suradnji s turističkim zajednicama na našem otoku ovih dana organizira intenzivne edukacije za privatne iznajmljivače. Potreba je to s obzirom na brojne izmjene zakona i pravilnika, pa se nastoji dovoljno kvalitetno educirati male iznajmljivače kako bi kvalitetno i točno mogli pružati usluge u turizmu. U Bolu su tako u Domu kulture upriličene već dvije edukacije, prethodno u Pastoralnome centru Sv. Josipa u Postirima, a održana je i u Sutivanu.

Interligo d.o.o. nas je izvijestio da su organizatori njihovih edukacija turističke zajednice koje žele podići kvalitetu pružanja usluga u turizmu privatnih iznajmljivača. — Ove godine s obzirom na povećan broj upita iznajmljivača zbog izmjena zakona i pravilnika, imamo veći broj edukacija, ne samo na otoku Braču nego i na području čitave Hrvatske. Zanimalo nas je i tko financira edukacije za privatne iznajmljivače. — Održane edukacije na otoku Braču financirale su turističke zajednice mjesta u kojima su se održavale. Svi polaznici edukacija su dobili certifikat "Apartman Plus" koji Centar za vlasnike apartmana i kuća za odmor Interligo dodjeljuje polaznicima ovih edukacija, obavijestili su nas iz Savjetovališta za obiteljski smještaj.

Napominju, uz to, kako svim iznajmljivačima na otoku i u čitavoj Splitsko-dalmatinskoj županiji Turistička zajednica te županije osigurava specijalizirani časopis za male iznajmljivače "Apartman Plus" i to u tiskanomu i elektronskomu izdanju. Časopis, dodaju, izlazi tromjesečno i iznajmljivači ga mogu uzeti u uredima svojih turističkih zajednica.

Zanimao nas je zbog naših čitatelja i raspored nadolazećih edukacija na otoku. Dobili smo odgovor da će 2. ožujka edukacija biti održana u Bolu, 12. ožujka u Sutivanu i 22. ožujka u Selcima. To je za sada sigurno. Prilika je to iznajmljivačima koji se nisu mogli odazvati da se odazovu, dođu i upoznaju s novostima u pružanju usluga u turizmu. Vaš je reporter nazočio već jednoj edukaciji. Vrijedno i korisno...
Turistička Zajednica Postira slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -