Root » , , » Općina Postira odlučila o nagradama za učenike i studente

Općina Postira odlučila o nagradama za učenike i studente

Objavio: BracOnline | 17. 02. 2019.

zgrada Općina Postira slike otok Brač Online
Postirska općina i ove je godine donijela odluku o novčanim nagradama učenicima i studentima za osobite uspjehe za školsku 2018./2019. godinu. Predsjednik komisije za stipendije bio je općinski vijećnik Toni Buljević koji je na sjednici Općinskoga vijeća predstavio uvjete natječaja, prijavljene učenike i studente te utvrdio koji prijavljeni kandidati ostvaruju pravo na novčanu nagradu Općine Postira.

Na objavljeni natječaj pristiglo je 14 prijava, od kojih je 11 udovoljavalo uvjetima natječaja. Najbolje rangirana učenica je Ela Juras s prosjekom ocjena 5,0, a kojoj je pripala stipendija u visini od 400,00 kuna. Najbolja studentica prema kriteriju uspješnosti je Melis Vlahović kojoj će s prosjekom ocjena 4,69 pripasti stipendija od 600,00 kuna.

Općinsko vijeće raspravljalo je i formalnostima vezanima uz sklapanje ugovora o stipendiranju učenika i studenata s područja te općine. S obzirom na izmjene i dopune Pravilnika o načinu i uvjetima stipentiranja učenika i studenata Općina Postira, kako je istaknuto na sjednici krajem prošle godine, ne bi smjela potpisivati ugovore o stipendiranju s osobama mlađima od 16 godina. Općinsko će vijeće u tome slučaju donijeti odluku o isplaćivanju stipendija učenicima i studentima.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -