Root » , , , , , » Normaliziran brodski promet prema otoku

Normaliziran brodski promet prema otoku

Objavio: BracOnline | 24. 02. 2019.

Jadrolinija trajekt Supetar - Split slike otok Brač Online Jadrolinija trajekt Supetar - Split slike otok Brač Online
Nakon jučerašnje blokade u brodskome prometu, danas je normaliziran linijski promet prema našem otoku. Jadrolinija nas je jutros izvijestila da su linije prema Braču uspostavljene prema redu plovidbe. To znači da su u prometu trajekti na liniji Split – Supetar, kao i Makarska – Sumartin. Zato smo odlučili dočekati i ispratiti prvu trajektnu liniju prema otoku u supetarskom pristaništu. Brod "Tin Ujević" iz Splita je prema otoku krenuo u 9 sati prema plovidbenome redu, s urednim dolaskom u supetarsku trajektnu luku koja je i danas pod snažnim udarima bure, o čemu vam može posvjedočiti reporter. Po izvršenome ukrcaju vozila i putnika s našega je otoka točno u 10:30 sati krenula prva trajektna linija prema kopnu.

Jedan od članova brodske posade s "Tina Ujevića" rekao nam je da je stanje na moru sve samo ne normalno. — Najvažnija nam je sigurnost broda i putnika. Ovo je prva linija iz Splita prema Supetru, odlučno će član posade, rekavši kako je ponosan na kapetana broda. I jučer, za orkanske bure, jedino je trajekt "Tin Ujević" uspostavio jednu vezu s našim otokom, onu u 16:30 sati s povratkom iz Supetra u 18 sati.

Zanimalo nas je što je i s katamaranskim linijama prema Braču. Iz splitske Jadrolinije su nas obavijestili da još uvijek nemaju informaciju hoće li katamaran koji je noćio u Starome Gradu krenuti u 13 sati preko Bola do Splita, prema plovidbi za nedjelju. Imat će informaciju oko 12 sati, tako nas je izvijestio državni brodar.

Postira, jučer - video:

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -