Root » , , » Otvoren natječaj za pomoć učenicima i studentima iz Bola

Otvoren natječaj za pomoć učenicima i studentima iz Bola

Objavio: BracOnline | 15. 02. 2019.

Bol slike otok Brač Online
Općina Bol raspisala je 11. veljače natječaj za stipendiranje, točnije za dodjelu novčane pomoći učenicima i studentima s područja te Općine. Riječ je o redovitomu godišnjem stipendiranju učenika i studenata za koje bolska općina odvaja sredstva. Tako će svi srednjoškolci s područja Općine koji se školuju izvan Bola u školskim programima kojih nema u njihovu mjestu dobiti tisuću kuna godišnje. Studenti iz Bola koji su prethodnu školsku ili akademsku godinu završili s uspjehom 3,49 (prosjek ocjena) bit će nagrađeni s dvije tisuće, a oni s uspjehom 3,50 do 4,49 (prosjek ocjena) s tri tisuće kuna. Tisuću kuna više pripast će svim redovnim studentima s prosjekom ocjena od 4,50 do 5,00.

Novčana će pomoć biti isplaćena jednokratno za prethodnu školsku, odnosno akademsku godinu. U raspisanom natječaju određeni su i uvjeti za prijavu. Istaknuto je, između ostaloga, kako učenici i studenti, korisnici stipendija ili kredita po drugoj osnovi, mogu ostvariti pravo na novčanu pomoć bolske Općine. Rok za podnošenje prijava je do 15. ožujka ove godine, a traženu dokumentaciju treba dostaviti na adresu Općine Bol. Osim novčane pomoći u natječaju su određeni i iznosi jednokratne novčane nagrade, od tisuću do deset tisuća kuna.

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -