Root » , , » Otvoren natječaj za pomoć učenicima i studentima iz Bola

Otvoren natječaj za pomoć učenicima i studentima iz Bola

Objavio: BracOnline | 15. 02. 2019.

Bol slike otok Brač Online
Općina Bol raspisala je 11. veljače natječaj za stipendiranje, točnije za dodjelu novčane pomoći učenicima i studentima s područja te Općine. Riječ je o redovitomu godišnjem stipendiranju učenika i studenata za koje bolska općina odvaja sredstva. Tako će svi srednjoškolci s područja Općine koji se školuju izvan Bola u školskim programima kojih nema u njihovu mjestu dobiti tisuću kuna godišnje. Studenti iz Bola koji su prethodnu školsku ili akademsku godinu završili s uspjehom 3,49 (prosjek ocjena) bit će nagrađeni s dvije tisuće, a oni s uspjehom 3,50 do 4,49 (prosjek ocjena) s tri tisuće kuna. Tisuću kuna više pripast će svim redovnim studentima s prosjekom ocjena od 4,50 do 5,00.

Novčana će pomoć biti isplaćena jednokratno za prethodnu školsku, odnosno akademsku godinu. U raspisanom natječaju određeni su i uvjeti za prijavu. Istaknuto je, između ostaloga, kako učenici i studenti, korisnici stipendija ili kredita po drugoj osnovi, mogu ostvariti pravo na novčanu pomoć bolske Općine. Rok za podnošenje prijava je do 15. ožujka ove godine, a traženu dokumentaciju treba dostaviti na adresu Općine Bol. Osim novčane pomoći u natječaju su određeni i iznosi jednokratne novčane nagrade, od tisuću do deset tisuća kuna.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -