Root » , » Jadrolinija2Go kartica

Jadrolinija2Go kartica

Objavio: BracOnline | 17. 02. 2019.

Jadrolinija2Go kartica slike otok Brač Online
"Jadrolinija2Go" kartica je beskontaktna kartica koja služi za jednostavnije i brže putovanje, kartica kojom korisnik identificira svoj Prepaid račun, odnosno koristi sredstva koja je uplatio. Podaci o korisniku i o sredstvima na računu očitavaju se pomoću čipa na kartici, prislanjanjem kartice na čitače u Jadrolinijinim poslovnicama i na brodovima. Vlasnicima Otočne iskaznice ista zamjenjuje "Jadrolinija2Go" karticu te se ista koristi za korištenje sredstava s Prepaid računa, nakon što je korisnik otvorio svoj Prepaid račun u Jadroliniji.

Prepaid račun mogu otvoriti sve pravne i punoljetne fizičke osobe bez obzira na prebivalište. Račun mogu otvoriti i vlasnici Otočne iskaznice, bez da zatraže "Jadrolinija2Go" karticu. Otočna iskaznica je sredstvo identifikacije Prepaid računa koji je korisnik otvorio. Na jedan Prepaid račun može biti vezano više kartica. Sve kartice koje su vezane za račun, ovlaštene su za korištenje sredstava s istog.

"Jadrolinija2Go" kartica izdaje se za pravne i fizičke osobe te posebna za vozilo.
Korisnik može imati više vrsta kartica, ali jednu za osobu te po potrebi nekoliko za vozila. Svi putnici Jadrolinije mogu zatražiti svoju "Jadrolinija2Go" karticu, uplatiti željeni novčani iznos te se s karticom ukrcati na brod bez kupnje karte u agenciji (ne odnosi se na katamarane).

Postupak otvaranja prepaid računa je vrlo jednostavan:
- Zahtjev za otvaranje računa dostupan je na web stranici Jadrolinije, a isti možete zatražiti i u većim agencijama: Split, Supetar, Rijeka, Mali Lošinj, Zadar, Preko, Biograd, Šibenik, Hvar, Ploče, Korčula, Vela Luka, Stari Grad, Vis i Dubrovnik,
- Ispunjeni obrazac pošaljite na prepaid@jadrolinija.hr ili dostavite u neku od navedenih agencija.

Zahtjev za otvaranje računa za fizičke osobe moguće je preuzeti ovdje, a za pravne osobe ovdje.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -