Root » , » Intenzivni radovi u Bolu

Intenzivni radovi u Bolu

Objavio: BracOnline | 20. 02. 2019.

radovi Bol slike otok Brač Online
Bol je ovih dana prava gradilišna zona. Sezona će brzo, u Bolu najranije. Uskrs je već 21. travnja pa treba voditi računa i o završetku radova na vrijeme. U srcu te bračke općine obavljaju se radovi na zgradi Bol poljoprivredne zadruge. Radovi su započeli još u prosincu, a njihova dinamika u mnogočemu će ovisiti o vremenskim uvjetima. Danas smo obišli gradilište i uvjerili se. Kupe su već postavljene na krov, a sređuju se i grilje. To znači da će se u slučaju lošega vremena moći obavljati unutarnji radovi. U toj će zgradi na prvome katu biti postavljena galerija u kojoj će svoje slike izložiti Boljanin Ivica Karninčić Koloč. U istoj zgradi nalaze se i prostori glazbene škole Josip Hatze, a u prizemlju bolska ribarnica. Zbog radova na zgradi 12. veljače za promet osobnim vozilima bio je zatvoren dio ceste od pazara do trga.

Osim rada na zgradi u središtu mjesta, u neposrednoj blizini župne crkve, radi se i na popločavanju trga kod caffe bara Marinero i sa sjeverne strane Osnovne škole. Očekivano vrijeme trajanja radova su dva mjeseca.

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -