Root » , » Intenzivni radovi u Bolu

Intenzivni radovi u Bolu

Objavio: BracOnline | 20. 02. 2019.

radovi Bol slike otok Brač Online
Bol je ovih dana prava gradilišna zona. Sezona će brzo, u Bolu najranije. Uskrs je već 21. travnja pa treba voditi računa i o završetku radova na vrijeme. U srcu te bračke općine obavljaju se radovi na zgradi Bol poljoprivredne zadruge. Radovi su započeli još u prosincu, a njihova dinamika u mnogočemu će ovisiti o vremenskim uvjetima. Danas smo obišli gradilište i uvjerili se. Kupe su već postavljene na krov, a sređuju se i grilje. To znači da će se u slučaju lošega vremena moći obavljati unutarnji radovi. U toj će zgradi na prvome katu biti postavljena galerija u kojoj će svoje slike izložiti Boljanin Ivica Karninčić Koloč. U istoj zgradi nalaze se i prostori glazbene škole Josip Hatze, a u prizemlju bolska ribarnica. Zbog radova na zgradi 12. veljače za promet osobnim vozilima bio je zatvoren dio ceste od pazara do trga.

Osim rada na zgradi u središtu mjesta, u neposrednoj blizini župne crkve, radi se i na popločavanju trga kod caffe bara Marinero i sa sjeverne strane Osnovne škole. Očekivano vrijeme trajanja radova su dva mjeseca.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -