Root » , » Grad Supetar treći grad po visini naknada za djecu

Grad Supetar treći grad po visini naknada za djecu

Objavio: BracOnline | 29. 01. 2019.

Dječji vrtić Mrvica Supetar slike otok Brač Online
Grad Supetar treći je grad u Hrvatskoj po visini naknada za djecu. Prvo dijete dobit će 4.000,00 kuna, drugo 6.000,00 kuna a treće i svako sljedeće 10.000,00 kuna, javio je HRT u ponedjeljak 28. siječnja u podnevnome dnevniku. U izvještaju HRT je naveo kako je grad Supetar u sklopu projekta "Sritna dica – sritan grad" pokrenuo niz novčanih potpora.

Prema riječima prve žene grada Supetra Ivane Marković, grad je u suradnji sa županijom osigurao svim osnovnoškolcima besplatne knjige i radne bilježnice.

Ove godine grad je uveo i radna mjesta asistenata u radu s vrtičkom djecom s poteškoćama u razvoju. Gradski vrtić ove godine pohađa 163 djece različita uzrasta, dok je nešto djece ostalo i neupisano. Kako javlja supetarska gradonačelnica, grad je pronašao dodatne prostore za vrtićku djecu u zgradi nekadašnje tvrtke Komunalno društvo Grad gdje će po uređenju biti smještene dvije nove grupe. U prilogu podnevnoga dnevnika objavljeno je i da grad Supetar obiteljima s četvero i više djece bez osiguranoga stambenoga smještaja pomaže djecu vrtičke dobi s 1.000,00 kuna, srednjoškolce s 500,00 kuna a studente s 2.000,00 kuna.

HRT video.


PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj