Root » , » Ponos Hrvatske: Ronioci spasili surfere

Ponos Hrvatske: Ronioci spasili surfere

Objavio: BracOnline | 26. 01. 2019.

Ronioci spasili surfere Bol slike otok Brač Online
I ove godine Hrvatska radiotelevizija, udruga Ponos Hrvatske i dnevni list 24 sata dodjeljuju nagradu Ponos Hrvatske.

Svečana 14. dodjela bit će održana 1. veljače, a dobitnike, hrabre i nesebične ljude koji su život drugih stavili ispred svojeg, predstavljamo u reportažama koje emitiramo svakoga jutra u našoj emisiji. Danas je to priča o dvojici ronioca, o dvojici Mateja.

Matej Lisičar i Matej Barhanović krajem rujna iz mora pred Bolom izvukli su dvojicu daskaša. Jaka bura i podivljalo more velikom brzinom nosili su ih od obale. Riskirajući vlastite živote dva su se Mateja otisnula u pomoć unesrećenom Čehu i Bračaninu, uspjeli ih uspeti na brod te sigurno iskrcati na plaži.

Akcija spašavanja bila je kratka, nije bilo vremena za razmišljanje, no i da jest, kažu, učinili bi isto - zato dva Mateja i jesu Ponos Hrvatske.

HRT Video.


PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj