Root » » Brač Online - novi responsive dizajn

Brač Online - novi responsive dizajn

Objavio: BracOnline | 27. 01. 2019.

novi responsive dizajn slike otok Brač Online
Prvi brački web portal BRAČ ONLINE je ušao u završnu fazu prelaska na novi responsive dizajn. Od pokretanja portala prošlo je više od 14 godina i danas je najposjećeniji i najpopularniji web portal na otoku Braču.

Novi Brač Online napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da je prilagođen svim uređajima (mobiteli, tableti, desktop računala i laptopi). Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad (desktop i mobilna verzija), korisnici mobilnih uređaja, osim najnovijih vijesti, moći će koristiti i druge sadržaje koji su se do sada mogli naći samo na desktop verziji portala.

Naš developer Jerski kontinuirano će raditi na portalu kako bi ga neprestano poboljšavao, unapređivao njegov izgled i funkcionalnost.

Vaš Brač Online

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj