Root » » Brač Online - novi responsive dizajn

Brač Online - novi responsive dizajn

Objavio: BracOnline | 27. 01. 2019.

novi responsive dizajn slike otok Brač Online
Prvi brački web portal BRAČ ONLINE je ušao u završnu fazu prelaska na novi responsive dizajn. Od pokretanja portala prošlo je više od 14 godina i danas je najposjećeniji i najpopularniji web portal na otoku Braču.

Novi Brač Online napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da je prilagođen svim uređajima (mobiteli, tableti, desktop računala i laptopi). Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad (desktop i mobilna verzija), korisnici mobilnih uređaja, osim najnovijih vijesti, moći će koristiti i druge sadržaje koji su se do sada mogli naći samo na desktop verziji portala.

Naš developer Jerski kontinuirano će raditi na portalu kako bi ga neprestano poboljšavao, unapređivao njegov izgled i funkcionalnost.

Vaš Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -