Root » » Zrinka Cvitešić uživa u poljoprivredi i branju maslina na otok Braču

Zrinka Cvitešić uživa u poljoprivredi i branju maslina na otok Braču

Objavio: BracOnline | 02. 11. 2018.

'Za večinu maslinara ovo, kažu, nije bila uspješna godina. Pa ni za nas djecu maslinare. Kad je u pitanju kilaža. Ali za dušu i um, nas djece maslinara, ovo je uvijek SVE. I kako je rekao vlasnik jedne male uljare na otoku Braču, dok smo čekali ulje: "Ljudi mi kažu trebale su dat toliko, morale su dat onoliko. Ništa one ne trebaju i ne moraju, nije to stroj, to je priroda. Što nam da - dobro da!" U ime prirode i svega što mi daje!' - napisala je Zrinka Cvitešić pored fotografija snimljenih u masliniku.

"Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Otvorila sam i OPG" - izjavila je ranije.

Zrinka Cvitešić može se pohvaliti sa maslinikom od 150 stabala.

Zrinka Cvitešić Instagram:


0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -