Home » » Zrinka Cvitešić uživa u poljoprivredi i branju maslina na otok Braču

Zrinka Cvitešić uživa u poljoprivredi i branju maslina na otok Braču

Objavio: BračOnline | 2.11.18 |

'Za večinu maslinara ovo, kažu, nije bila uspješna godina. Pa ni za nas djecu maslinare. Kad je u pitanju kilaža. Ali za dušu i um, nas djece maslinara, ovo je uvijek SVE. I kako je rekao vlasnik jedne male uljare na otoku Braču, dok smo čekali ulje: "Ljudi mi kažu trebale su dat toliko, morale su dat onoliko. Ništa one ne trebaju i ne moraju, nije to stroj, to je priroda. Što nam da - dobro da!" U ime prirode i svega što mi daje!' - napisala je Zrinka Cvitešić pored fotografija snimljenih u masliniku.

"Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Otvorila sam i OPG" - izjavila je ranije.

Zrinka Cvitešić može se pohvaliti sa maslinikom od 150 stabala.

Zrinka Cvitešić Instagram:


Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica