Root » , , » Vatrogasac DVD Selca na dan vjenčanja gasio požar izazvan nepažnjom sumještanina

Vatrogasac DVD Selca na dan vjenčanja gasio požar izazvan nepažnjom sumještanina

Objavio: BracOnline | 21. 10. 2018.

požar Povlja - Vela Njiva slike otok Brač Online požar Povlja - Vela Njiva slike otok Brač Online
Dana 20. listopada 2018. godine, nešto poslije 11.30 sati, izbio je požar na području Povlja - Vela Njiva, općina Selca.

Brzom reakcijom vatrogasaca DVD-a Selca, požar je lokaliziran i stavljen pod nadzor u 12.30 sati, dok je u potpunosti ugašen u 13.00 sati. Opožarena površina je 1200 m2 niskog raslinja i trave. U gašenju požara sudjelovalo je deset vatrogasaca s tri vozila.

Uzrok požara je s nepažnja prilikom čišćenja poljoprivrednog zemljišta stoga još jednom pozivamo na povećani oprez priklikom spaljivanja na otvorenom.

- Hvala i kolegi Peru koji nam se danas pridružio na požaru i to na njegov najposebniji dan, dan vjenčanja. Neka je njemu i njegovoj Zorani sa srećom! - poručili su vatrogasci DVD Selca.

Facebook Vatrogasci-Selca:

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -