Root » , » Završena obnova dvorane u Povljima

Završena obnova dvorane u Povljima

Objavio: BracOnline | 05. 08. 2018.

nova dvorana Povlja slike otok Brač Online
Prije dvije godine smo sramežljivo krenuli u obnovu dvorane zadružnog doma u Povljima na način da smo izmijenili prozore i očistili godinama nataloženo smeće i raslinje. Isključivo trudom, angažmanom i radom lokalne udruge Fortuna, radovi su polako, ovisno o financijskim mogućnostima napredovali, a sve je kulminiralo u trenutku kada smo izmijenili stari krov zgrade. Tada, kada je bila sanirana vlaga, odnosno prodor vode u prostor krenulo se je u završnu fazu uređenja ovog vrijednog prostora. Osim dvorane, Općina Selca u ovom prostoru ima i nekoliko vrijednih poslovnih prostora koji su trenutno u najmu.

U uređenje ovog prostora je uloženo milijun kuna, a osim Općine i udruge Fortuna sudjelovali su brojni pojedinci i poduzeća kojima ćemo se zahvaliti na primjeren način prilikom svečanog otvorenja dvorane.

Izvor: Selca.HR

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj