Root » , » 12. Mala noćna regata, Postira

12. Mala noćna regata, Postira

Objavio: BracOnline | 10. 08. 2018.

12. Mala noćna regata, Postira slike otok Brač Online
Program 12. Male noćne regate započinje u petak 10.08. u 18h na novom mostu radionicom za modele jedrilica na daljinsko upravljanje (Dragon force) uz vodstvo instruktora HJS na koji se mogu prijaviti sva zainteresirana djeca.
Od 21h jedinstveni doživljaj na bazenu hotela Pastura na koncertu mandolinskog orkestra Sanctus Domnio iz Splita koji je na natjecanju u Italiji 2015.g. proglašen najboljim mandolinskim orkestrom na svijetu.

U subotu 11.08. u luci Postira od 18h starta Little evening Optimist Cup za polaznike škole jedrenja JK Postira i zainteresirane mlade jedriličare.
U 22h počinje glavni događaj, 12. Mala noćna regata, proglašena najboljim događajem vezanim uz tradiciju prošle godine u Hrvatskoj.
U 24h na bazenu hotela Pastura proglašenje rezultata regata i tradicionalni ples uz Ljetno kino na kojem će po prvi puta zaplesati i PlesačSporogStepa, bend iz budućnosti.

Facebook event.

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -