Root » , , , , » SDŽ i Općina Selca poklanjaju udžbenike svim učenicima OŠ Selca

SDŽ i Općina Selca poklanjaju udžbenike svim učenicima OŠ Selca

Objavio: BracOnline | 19. 06. 2018.

besplatne knjige Općina Nerežišća slike otok Brač Online
Novost za roditelje i učenike je da SDŽ nabavlja knjige za sve učenike osnovnih škola, a Općina Selca poklanja kompletne radne bilježnice i likovni set (mape). Kako sada stvari stoje knjige s radnim bilježnicama će dočekati sve učenike u njihovim klupama početkom rujna.

Općina također financira program "Logopedi bez granica", te smo donijeli Odluku da za ovu školsku godinu (koja je za nama) sav trošak snosi Općina, a od jeseni će roditelji, čija djeca budu pohađala program sufinancirati s 50% iznosa. Program je pokazao dobre rezultate, postoji veliki interes i nema razloga da se ne nastavi s istim i u budućnosti.

Naravno nastavljamo i s investicijskim potporama osnovno školskim ustanovama na području naše općine (nakon pribavljenog energetskog pregleda škole, krećemo s izradom ostale potrebne dokumentacije za kandidiranje škole na program Energetske obnove koji će uključivati izmjenu stolarije te uvođenja novog sustava grijanja / hlađenja), ovog ljeta obnavljamo kompletnu vanjsku stolariju područne škole Sumartin, te ćemo svakako tijekom ljeta obnoviti još dva razreda u matičnoj školi, jer nam je cilj kroz par godina obnoviti kompletnu školu.

U rujnu ugošćavamo slovačke učenike, a na zimu naša djeca opet odlaze na skijanje u Slovačku.

Sve ove mjere imaju za cilj omogućiti djeci sretno djetinjstvo, roditeljima maksimalno financijski pripomoći, a ustanove održavati i opremiti da budu na ponos svima nama. Svim učenicima čestitamo završetak škole i želimo dugo, toplo i bezbrižno ljeto. Našim maturantima puno sreće na državnoj maturi kao i uspjeh pri upisu na željene fakultete.

Izvor: Selca.HR

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -