Home » , , , , » SDŽ i Općina Selca poklanjaju udžbenike svim učenicima OŠ Selca

SDŽ i Općina Selca poklanjaju udžbenike svim učenicima OŠ Selca

Objavio: Brač Online | 19.6.18 |

besplatne knjige Općina Nerežišća slike otok Brač Online
Novost za roditelje i učenike je da SDŽ nabavlja knjige za sve učenike osnovnih škola, a Općina Selca poklanja kompletne radne bilježnice i likovni set (mape). Kako sada stvari stoje knjige s radnim bilježnicama će dočekati sve učenike u njihovim klupama početkom rujna.

Općina također financira program "Logopedi bez granica", te smo donijeli Odluku da za ovu školsku godinu (koja je za nama) sav trošak snosi Općina, a od jeseni će roditelji, čija djeca budu pohađala program sufinancirati s 50% iznosa. Program je pokazao dobre rezultate, postoji veliki interes i nema razloga da se ne nastavi s istim i u budućnosti.

Naravno nastavljamo i s investicijskim potporama osnovno školskim ustanovama na području naše općine (nakon pribavljenog energetskog pregleda škole, krećemo s izradom ostale potrebne dokumentacije za kandidiranje škole na program Energetske obnove koji će uključivati izmjenu stolarije te uvođenja novog sustava grijanja / hlađenja), ovog ljeta obnavljamo kompletnu vanjsku stolariju područne škole Sumartin, te ćemo svakako tijekom ljeta obnoviti još dva razreda u matičnoj školi, jer nam je cilj kroz par godina obnoviti kompletnu školu.

U rujnu ugošćavamo slovačke učenike, a na zimu naša djeca opet odlaze na skijanje u Slovačku.

Sve ove mjere imaju za cilj omogućiti djeci sretno djetinjstvo, roditeljima maksimalno financijski pripomoći, a ustanove održavati i opremiti da budu na ponos svima nama. Svim učenicima čestitamo završetak škole i želimo dugo, toplo i bezbrižno ljeto. Našim maturantima puno sreće na državnoj maturi kao i uspjeh pri upisu na željene fakultete.

Izvor: Selca.HR
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica