Home » , » U prekidu jedina katamaranska linija za Bol

U prekidu jedina katamaranska linija za Bol

Objavio: BračOnline | 1.2.18 |

U noći s četvrtka na petak naoblačenje s kišom, i to jače, zahvatit će veći dio zemlje. Na Jadranu je najavljeno jugo, dok će u ostalim krajevima puhati vjetar umjeren do jak, a ponegdje i s olujnim udarima. Trebali li uopće napominjati da su moguće poteškoće u brodskome prometu.

Tako je nakon dobivene prognoze u 13 sati katamaran na liniji Split - Bol - Jelsa otkazan. Boljani i Murvičani na svoj otok trebat će preko trajektne linije za Supetar. U siječnju Boljani su bili bez katamarana 17 puta. Naravno, odluka je na kapetanu katamarana koji odlučuje hoće li katamaran "partiti" ili ne. Neki imaju razumijevanja, neki nemaju, ali u brodskome prometu vrijede posebna pravila, upozorenja i detaljno praćenje vremenske prognoze, posebno one za pomorce.

Prema informacijama koje smo iz Jadrolinije zaprimili u 16 sati, trajekti za Supetar i iz Supetra prema Splitu plove bez prekida. Isto tako, trajekt iz Makarske za Sumartin za sada plovi bez prekida.

Preporučamo provjeriti u agencijama Jadrolinije za nastavak dana, s obzirom na najavu pogoršanja vremena.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica