Root » , » U prekidu jedina katamaranska linija za Bol

U prekidu jedina katamaranska linija za Bol

Objavio: BracOnline | 01. 02. 2018.

U noći s četvrtka na petak naoblačenje s kišom, i to jače, zahvatit će veći dio zemlje. Na Jadranu je najavljeno jugo, dok će u ostalim krajevima puhati vjetar umjeren do jak, a ponegdje i s olujnim udarima. Trebali li uopće napominjati da su moguće poteškoće u brodskome prometu.

Tako je nakon dobivene prognoze u 13 sati katamaran na liniji Split - Bol - Jelsa otkazan. Boljani i Murvičani na svoj otok trebat će preko trajektne linije za Supetar. U siječnju Boljani su bili bez katamarana 17 puta. Naravno, odluka je na kapetanu katamarana koji odlučuje hoće li katamaran "partiti" ili ne. Neki imaju razumijevanja, neki nemaju, ali u brodskome prometu vrijede posebna pravila, upozorenja i detaljno praćenje vremenske prognoze, posebno one za pomorce.

Prema informacijama koje smo iz Jadrolinije zaprimili u 16 sati, trajekti za Supetar i iz Supetra prema Splitu plove bez prekida. Isto tako, trajekt iz Makarske za Sumartin za sada plovi bez prekida.

Preporučamo provjeriti u agencijama Jadrolinije za nastavak dana, s obzirom na najavu pogoršanja vremena.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -