Root » , » Pomorska blokada prema Bolu već treći dan

Pomorska blokada prema Bolu već treći dan

Objavio: BracOnline | 03. 02. 2018.

I u subotu 3. veljače Bol je u pomorskoj "blokadi" prema kopnu, odnosno odsiječen od Splita. Niti je katamaran isplovio iz Bola za Split u 12,25 sati (neisplovljavanje prethodnoga dana iz Splita), niti će isploviti iz Splita za Bol u 23,00 sata, kako je objavila tvrtka Jadrolinija na svojim službenim stranicama. Prema obavijesti državnoga brodara koju smo primili oko 13 sati, zbog vremenskih uvjeta neće biti uspostavljena katamaranska linija iz Splita prema Bolu. Zato trajektne linije Makarska – Sumartin i Split – Supetar plove prema plovidbenome redu.

Povirili smo i u pomorsku prognozu od današnjega dana u 13 sati, prema kojoj se ciklona s frontalnim poremećajem premješta preko Jadrana dalje na istok. Na srednjemu Jadranu južni i jugozapadni vjetar iznosi 16 do 34, a mjestimice do 40 čvorova, a pokraj dana i noću okrenut će na sjeverozapadni 12 do 24, a mjestimice prolazno do 28 čvorova. Tek se u nedjelju sredinom dana očekuje slabljenje vjetra na 8 do 18 čvorova.

TEXT BY: Jadran Bašić

Jadrolinija katamaran Bol slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -