Home » , » Iz Bola do Splita u subotu jedino trajektom

Iz Bola do Splita u subotu jedino trajektom

Objavio: Brač Online | 2.2.18 |

Boljani ni danas nisu imali sreće s katamaranom. Otkazan je današnji polazak katamarana iz Splita za Bol, a onda i za Jelsu zbog pogoršanja vremenskih uvjeta na moru. Državni brodar Jadrolinija tako je objavila da ni u subotu 3. veljače katamaran neće ploviti na liniji Bol - Split s polaskom u 12.25 sati (prema izmijenjenome redu plovidbe subotom).

Boljani će tako trebati za Split preko Supetra. Ako žele iskoristiti dan po gradu trebat će na jutarnji autobus tvrtke Autotransa u 6.35 sati za Supetar ili s onim u 10.45 sati, kako bi se trajektom u 12.30 sati prebacili na kopno.

Kakvo će biti stanje s trajektnim linijama od kopna prema našemu otoku i s našega otoka prema kopnu pratit ćemo. Za sada brodske linije uredno prometuju.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica