Root » , » Iz Bola do Splita u subotu jedino trajektom

Iz Bola do Splita u subotu jedino trajektom

Objavio: BracOnline | 02. 02. 2018.

Boljani ni danas nisu imali sreće s katamaranom. Otkazan je današnji polazak katamarana iz Splita za Bol, a onda i za Jelsu zbog pogoršanja vremenskih uvjeta na moru. Državni brodar Jadrolinija tako je objavila da ni u subotu 3. veljače katamaran neće ploviti na liniji Bol - Split s polaskom u 12.25 sati (prema izmijenjenome redu plovidbe subotom).

Boljani će tako trebati za Split preko Supetra. Ako žele iskoristiti dan po gradu trebat će na jutarnji autobus tvrtke Autotransa u 6.35 sati za Supetar ili s onim u 10.45 sati, kako bi se trajektom u 12.30 sati prebacili na kopno.

Kakvo će biti stanje s trajektnim linijama od kopna prema našemu otoku i s našega otoka prema kopnu pratit ćemo. Za sada brodske linije uredno prometuju.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -