Root » , » Novi hotel u Bolu trebao bi primiti prve goste već u lipnju

Novi hotel u Bolu trebao bi primiti prve goste već u lipnju

Objavio: BracOnline | 09. 02. 2018.

hotel Vitar Bol slike otok Brač Online hotel Vitar Bol slike otok Brač Online
Novi hotel u Bolu, zanimljiva i neobična naziva "Vitar", u neposrednoj blizini novoga rotora u Bolu, i dalje se gradi bez zaustavljanja. Investitor MS Brač turist d.o.o. planira da bi novi hotel trebao biti dovršen do lipnja i već tada bio spreman otvoriti svoja vrata prvim gostima. Svjedoci smo da se gradnja ne obustavlja ni za loših vremenskih uvjeta zadnjih dana, a u tijeku je podizanje treće etaže na kojoj bi, neslužbeno doznajemo, trebao biti smješten hotelski bazen. Nema druge, pratit ćemo stanje.

Novi hotel u Bolu ne bi trebao ni biti prevelika vijest kada se zna da se radi o prvoklasnoj turističkoj destinaciji na našemu otoku. Statistički podaci tako govore da je Bol u 2017. godini prema broju noćenja zauzeo 10. mjesto u našoj županiji s 102.745 dolazaka i 631.746 noćenja. U usporedbi s prethodnom 2016. godinom, bio je to rast dolazaka gostiju za otprilike 1700. Ostvaren je pri tom rast dolazaka stranih gostiju, dok je u padu bio dolazak domaćih gostiju.

TEXT & PHOTO BY: Jadran Bašić

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -