Root » , » Novi hotel u Bolu trebao bi primiti prve goste već u lipnju

Novi hotel u Bolu trebao bi primiti prve goste već u lipnju

Objavio: BracOnline | 09. 02. 2018.

hotel Vitar Bol slike otok Brač Online hotel Vitar Bol slike otok Brač Online
Novi hotel u Bolu, zanimljiva i neobična naziva "Vitar", u neposrednoj blizini novoga rotora u Bolu, i dalje se gradi bez zaustavljanja. Investitor MS Brač turist d.o.o. planira da bi novi hotel trebao biti dovršen do lipnja i već tada bio spreman otvoriti svoja vrata prvim gostima. Svjedoci smo da se gradnja ne obustavlja ni za loših vremenskih uvjeta zadnjih dana, a u tijeku je podizanje treće etaže na kojoj bi, neslužbeno doznajemo, trebao biti smješten hotelski bazen. Nema druge, pratit ćemo stanje.

Novi hotel u Bolu ne bi trebao ni biti prevelika vijest kada se zna da se radi o prvoklasnoj turističkoj destinaciji na našemu otoku. Statistički podaci tako govore da je Bol u 2017. godini prema broju noćenja zauzeo 10. mjesto u našoj županiji s 102.745 dolazaka i 631.746 noćenja. U usporedbi s prethodnom 2016. godinom, bio je to rast dolazaka gostiju za otprilike 1700. Ostvaren je pri tom rast dolazaka stranih gostiju, dok je u padu bio dolazak domaćih gostiju.

TEXT & PHOTO BY: Jadran Bašić

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj