Root » , » Zaručnički tečaj priprave za ženidbu u Supetru

Zaručnički tečaj priprave za ženidbu u Supetru

Objavio: BracOnline | 26. 01. 2018.

Zaručnički tečaj priprave za ženidbu Supetar slike otok Brač Online
Ovaj i sljedeći vikend, 26. i 27. siječnja te 2. i 3. veljače, u župi sv. Petra u gradu Supetru organizira se zaručnički tečaj priprave za sakrament ženidbe. Tečaj se održava u 18.30 sati u župnoj kući. Svi koji planiraju crkveno slavlje sakramenta ženidbe obvezno moraju pohađati zaručnički tečaj.

Crkvena je to priprava na crkveni brak. Ne bi trebala biti čudna obveza sudjelovanja u toj pripravi kao što je priprava obvezna i za slavlje, odnosno pristupanje drugim sakramentima. Mnogi valjda nisu zaboravili pripravu za slavlje sakramenta ispovijedi, prve pričesti, krizme... Nakon zaručničkoga tečaja dobija se potvrda o pohađanju toga tečaja koju teba priložiti u župu gdje se namjerava sklopiti crkveni brak.

TEXT BY: Jadran Bašić

PODJELITE NA:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj