Root » , , , » U prekidu neke brodske i katamaranske linije prema otoku

U prekidu neke brodske i katamaranske linije prema otoku

Objavio: BracOnline | 21. 01. 2018.

Bura je učinila svoje. Jak sjeverozapadnjak i bura od 18 sati u nedjelju 21. siječnja prekinuli su brodsku liniju 638 između Sumartina i Makarske. Brod je privezan i s ovakvim vjetrom linija će do sutra mirovati. Brodske veze između Splita i Supetra za sada plove prema redu plovidbe. U trenutku pisanja ove vijesti nema potvrde o prekidu posljednje linije u 23.59 sati, koja bi trebala isploviti prema Supetru. Nema druge nego kontaktirati redovito Jadrolinijinu agenciju.

U popodnevnim satima vjetar u pojačanju preusmjerio je i katamaransku liniju Split - Bol - Jelsa te je ta linija isplovila iz Splita za Stari Grad bez pristajanja u Bolu i Jelsi. S obzirom na takvo isplovljanje ali i vjetar u pojačanju i sutrašnji polazak iz Staroga Grada je upitan.

Progoza za srednji Jadran najavljuje da će jaka bura i tramontana u ponedjeljak popodne postupno slabjeti pa bi se trebale normalizirati brodske i katamaranske linije.

TEXT BY: Jadran Bašić

Jadrolinija trajekt prometna linija Makarska - Sumartin slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -