Home » , , , » U prekidu neke brodske i katamaranske linije prema otoku

U prekidu neke brodske i katamaranske linije prema otoku

Objavio: Brač Online | 21.1.18 |

Bura je učinila svoje. Jak sjeverozapadnjak i bura od 18 sati u nedjelju 21. siječnja prekinuli su brodsku liniju 638 između Sumartina i Makarske. Brod je privezan i s ovakvim vjetrom linija će do sutra mirovati. Brodske veze između Splita i Supetra za sada plove prema redu plovidbe. U trenutku pisanja ove vijesti nema potvrde o prekidu posljednje linije u 23.59 sati, koja bi trebala isploviti prema Supetru. Nema druge nego kontaktirati redovito Jadrolinijinu agenciju.

U popodnevnim satima vjetar u pojačanju preusmjerio je i katamaransku liniju Split - Bol - Jelsa te je ta linija isplovila iz Splita za Stari Grad bez pristajanja u Bolu i Jelsi. S obzirom na takvo isplovljanje ali i vjetar u pojačanju i sutrašnji polazak iz Staroga Grada je upitan.

Progoza za srednji Jadran najavljuje da će jaka bura i tramontana u ponedjeljak popodne postupno slabjeti pa bi se trebale normalizirati brodske i katamaranske linije.

TEXT BY: Jadran Bašić

Jadrolinija trajekt prometna linija Makarska - Sumartin slike otok Brač Online
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica