Root » » Reporter iz Zagreba najavljuje susret Bračana nastanjenih u Zagrebu

Reporter iz Zagreba najavljuje susret Bračana nastanjenih u Zagrebu

Objavio: BracOnline | 23. 01. 2018.

Već redovito u siječnju u Zagrebu se okupljaju Bračani nastanjeni u tome gradu. Susret organiziraju svećenici s otoka Brača koji u siječnju sudjeluju u Teološko-pastoralnoj izobrazbi koja će se u organizaciji ovdašnjega Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta održati ove godine od 23. do 25. siječnja na zagrebačkoj Šalati.

Tako će u utorak 23. siječnja (danas) Bračani imati svoj susret u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici iza mojih leđa. U toj će poznatoj zagrebačkoj bazilici molitveni skup za pristigle Bračane u 18 sati predvoditi župnik župe Sv. Jeronima iz Pučišća don Pavao Gospodnetić. Uz don Pavla suslavit će brački svećenici koji se nalaze u Zagrebu. Poslije mise druženje nazočnih bit će nastavljeno u obližnjoj dvorani Rezidencije Družbe Isusove.

Valja podsjetiti da su susreti Bračana nastanjenih u Zagrebu započeli još 1980. godine u prigodi izdavanja Bračke Crkve kada se rodila ideja o okupljanju onih koji vole rodni otok.

TEXT BY: Jadran Bašić

Susret Bračana Zagreb slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -