Home » » Reporter iz Zagreba najavljuje susret Bračana nastanjenih u Zagrebu

Reporter iz Zagreba najavljuje susret Bračana nastanjenih u Zagrebu

Objavio: Brač Online | 23.1.18 |

Već redovito u siječnju u Zagrebu se okupljaju Bračani nastanjeni u tome gradu. Susret organiziraju svećenici s otoka Brača koji u siječnju sudjeluju u Teološko-pastoralnoj izobrazbi koja će se u organizaciji ovdašnjega Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta održati ove godine od 23. do 25. siječnja na zagrebačkoj Šalati.

Tako će u utorak 23. siječnja (danas) Bračani imati svoj susret u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici iza mojih leđa. U toj će poznatoj zagrebačkoj bazilici molitveni skup za pristigle Bračane u 18 sati predvoditi župnik župe Sv. Jeronima iz Pučišća don Pavao Gospodnetić. Uz don Pavla suslavit će brački svećenici koji se nalaze u Zagrebu. Poslije mise druženje nazočnih bit će nastavljeno u obližnjoj dvorani Rezidencije Družbe Isusove.

Valja podsjetiti da su susreti Bračana nastanjenih u Zagrebu započeli još 1980. godine u prigodi izdavanja Bračke Crkve kada se rodila ideja o okupljanju onih koji vole rodni otok.

TEXT BY: Jadran Bašić

Susret Bračana Zagreb slike otok Brač Online
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica