Root » » Povratak u školske klupe

Povratak u školske klupe

Objavio: BracOnline | 14. 01. 2018.

Naši osnovci i srednjoškolci vraćaju se u školske klupe u ponedjeljak 15. siječnja nakon tri tjedna školskih praznika. Još od 22. prosinca protekle godine školarci su mogli planirati svoja tri tjedna zasluženoga odmora. Oni koji su malo manje bili uspješni u prvomu odgojno-obrazovnomu razdoblju imaju drugo polugodište kao priliku za popravak onoga što nisu uspjeli u prvomu polugodištu. Oni uspješniji u prvomu polugodištu u drugomu polugodištu nastavit će - nadamo se - ostvarivati svoje uspjehe zajedno sa svojim učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima.

Početkom drugoga polugodišta u našim će školama biti održana i školska natjecanja iz brojnih predmeta koja organizira nadležna Agencija za odgoj i obrazovanje pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Učenici će se natjecati u stjecanju znanja iz različitih područja. Prvo natjecanje LiDraNo, literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo bit će održano po školama od 19. do 26. siječnja. Nastavna godina prema Kalendaru radu za školsku 2017./2018. godinu zavrsit će 15. lipnja dok će maturanti ranije završiti s nastavom, i to 22. svibnja zbog pristupanja polaganju državne mature. Za sljedeće praznike učenici će trebati pričekati 28. ožujka kada će im započeti proljetni odmor vezan uz proslavu katoličkoga blagdana Uskrsa.

Našim školarcima, njihovim učiteljima i roditeljima želimo puno uspjeha u drugomu polugodištu.

TEXT BY: Jadran Bašić

Osnovna škola Vladimir Nazor Postira slike otok Brač Online
Osnovna škola Vladimir Nazor - Postira

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -