Home » , » Oproštaj od svećenika don Ivice Matulića

Oproštaj od svećenika don Ivice Matulića

Objavio: BračOnline | 20.1.18 |

sprovod don Ivica Matulić Postira slike otok Brač Online
Vjernici s našega otoka, posebno iz župa u kojima je vršio župničku službu, te svećenici Hvarsko-bračko-viške biskupije oprostit će se u subotu 20. siječnja od svojega svećenika don Ivice Matulića, koji je u četvrtak 18. siječnja umro u splitskoj bolnici nakon kratke i teške bolesti. Preminuo je u 75. godini života i 50. godini svećeništva.

Lijes sa zemnim ostacima preminuloga bračkog svećenika, župnika u župi sv. Antuna opata u Pražnicama, izložen je u Pastoralnom centru Sv. Josip u njegovoj rodnoj župi Postira.

Misu zadušnicu u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u 14 sati služit će dekan Bračkoga dekanata supetarski župnik don Toni Plenković. Poslije mise lijes će biti ispraćen do mjesnoga groblja na kojemu će poslije sprovodnih obreda uslijediti ukop.

TEXT BY: Jadran Bašić

don Ivica Matulić Škrip slike otok Brač Online
Slika iz arhive: Svećenik don Ivica Matulić u Škripu, 2014. godine
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica