Home » , » Obavijest o početku radova na mrtvačnici u Selcima

Obavijest o početku radova na mrtvačnici u Selcima

Objavio: Brač Online | 22.1.18 |

mrtvačnica radovi Selca slike otok Brač Online
Nakon odrađene procedure izbora najpovoljnijeg ponuditelja i provedenog otvorenog potupka javne nabave (ev. br. nabave E-MV 05/17), Općina Selca je dana 6. studenog 2017. donijela Odluku o odabiru i ovaj posao povjerila firmi Berica d.o.o. iz Nerežišća koja je udovoljila svim uvjetima iz natječaja. Ugovor o izvođenju radova je potpisan početkom prosinca 2017., a sami radovi su krenuli 8. siječnja 2018.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.933.840,50 kn (s PDV-om), a stručnog nadzora 50.000,00 kn (s PDV-om). Sredstva su osigurana iz više izvora, odnosno 1.400.000,00 kuna iz izdvojenih sredstava poreza na dohodak akumuliranih na računu MRRFEU, potporom Splitsko - dalmatinske županije, a ovaj projekt je prijavljen i na Javni poziv fonda za razvoj otoka u 2018. godini, gdje također očekujemo potporu.

Ovo je dugo očekivani projekt koji će zasigurno poboljšati komunalni standard za naše građene, i omogućiti da s pokojnicima postupamo dostojanstveno i s puno pijeteta.

Objekt će se izgraditi ispred ulaza na novo groblje u Selcima, a u sklopu ovog projekta predviđena je i izgradnja potpornog (ogradnog) zida, kao i uređenje okoliša, te spajanje starog i novog dijela groblja u jednu cjelinu.

Izvor: Selca.HR
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica