Root » , » Obavijest o početku radova na mrtvačnici u Selcima

Obavijest o početku radova na mrtvačnici u Selcima

Objavio: BracOnline | 22. 01. 2018.

mrtvačnica radovi Selca slike otok Brač Online
Nakon odrađene procedure izbora najpovoljnijeg ponuditelja i provedenog otvorenog potupka javne nabave (ev. br. nabave E-MV 05/17), Općina Selca je dana 6. studenog 2017. donijela Odluku o odabiru i ovaj posao povjerila firmi Berica d.o.o. iz Nerežišća koja je udovoljila svim uvjetima iz natječaja. Ugovor o izvođenju radova je potpisan početkom prosinca 2017., a sami radovi su krenuli 8. siječnja 2018.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.933.840,50 kn (s PDV-om), a stručnog nadzora 50.000,00 kn (s PDV-om). Sredstva su osigurana iz više izvora, odnosno 1.400.000,00 kuna iz izdvojenih sredstava poreza na dohodak akumuliranih na računu MRRFEU, potporom Splitsko - dalmatinske županije, a ovaj projekt je prijavljen i na Javni poziv fonda za razvoj otoka u 2018. godini, gdje također očekujemo potporu.

Ovo je dugo očekivani projekt koji će zasigurno poboljšati komunalni standard za naše građene, i omogućiti da s pokojnicima postupamo dostojanstveno i s puno pijeteta.

Objekt će se izgraditi ispred ulaza na novo groblje u Selcima, a u sklopu ovog projekta predviđena je i izgradnja potpornog (ogradnog) zida, kao i uređenje okoliša, te spajanje starog i novog dijela groblja u jednu cjelinu.

Izvor: Selca.HR

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -