Root » , » Izvan sezone novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split

Izvan sezone novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split

Objavio: BracOnline | 15. 01. 2018.

U vremenskom razdoblju izvan turističke sezone, od 1. listopada do 31. svibnja, državni brodar Jadrolinija iz Rijeke uvela je novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split. Katamaran "Novalja" po novom je rasporedu krenuo s plovidbom 13. siječnja.

Iz Jelse katamaran će subotom krenuti u 12:00 sati, a u Bolu će pristati u 12:20 sati. Prema Splitu katamaran će nastaviti po ukrcaju putnika u 12:25 sati s dolaskom u Splitu u 13:30 sati. S kopna ta će linija subotom prometovati u 23:00 sata s dolaskom u Bol u 00:05 sati. Ostaje za vidjeti koliki će biti interes putnika za tu novu brodsku liniju prema prometno poprilično izoliranom Bolu, a posebno za kasni večernji povratak u Bol.

Nedjeljom će katamaran i nadalje ploviti u 13:00 sati iz Jelse, s dolaskom u Bol u 13:20 sati, a u Split u 14:30 sati, dok će s kopna katamaran prema Braču krenuti u 16:00 sati.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -