Home » , » Izvan sezone novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split

Izvan sezone novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split

Objavio: Brač Online | 15.1.18 |

U vremenskom razdoblju izvan turističke sezone, od 1. listopada do 31. svibnja, državni brodar Jadrolinija iz Rijeke uvela je novi raspored plovidbe subotom na liniji Jelsa – Bol – Split. Katamaran "Novalja" po novom je rasporedu krenuo s plovidbom 13. siječnja.

Iz Jelse katamaran će subotom krenuti u 12:00 sati, a u Bolu će pristati u 12:20 sati. Prema Splitu katamaran će nastaviti po ukrcaju putnika u 12:25 sati s dolaskom u Splitu u 13:30 sati. S kopna ta će linija subotom prometovati u 23:00 sata s dolaskom u Bol u 00:05 sati. Ostaje za vidjeti koliki će biti interes putnika za tu novu brodsku liniju prema prometno poprilično izoliranom Bolu, a posebno za kasni večernji povratak u Bol.

Nedjeljom će katamaran i nadalje ploviti u 13:00 sati iz Jelse, s dolaskom u Bol u 13:20 sati, a u Split u 14:30 sati, dok će s kopna katamaran prema Braču krenuti u 16:00 sati.

TEXT BY: Jadran Bašić

katamaran Jadrolinija Jelsa – Bol – Split slike otok Brač Online
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica