Root » , , » Izložba u galeriji Sv. Ante otvorena za posjetitelje u subotu od 16 do 18 sati

Izložba u galeriji Sv. Ante otvorena za posjetitelje u subotu od 16 do 18 sati

Objavio: BracOnline | 20. 01. 2018.

izložba sv. Ante Sandra Nejašmić-Pirnat Janez Pirnat-Nejašmić Postira slike otok Brač Online
Izložba kiparskog para Sandre Nejašmić – Pirnat i Janeza Pirnat – Nejašmić "Poklon početku umjetnosti" bit će otvorena za posjetitelje u subotu 20. siječnja od 16 do 18 sati u galeriji Sv. Ante u Postirima. Javila nam je to voditeljica galerijskoga prostora akademska kiparica Sandra Nejašmić – Pirnat koja već godinama osmišljava i upriličuje izložbe značajnijih akademskih građana i tako obogaćuje kulturnu ponudu u svome mjestu.

Prema njezinim riječima, prilika je to istinskim ljubiteljima umjetnosti i stvaralaštva kiparskoga para da razgledaju izložbeni postav koji je predstavljen uoči Božića. Osim crteža u galeriji su izložene i skulpture koje će posjetitelje vratiti u daleku prošlost. Prilika je to da kultura živi i zimi, a ne samo ljeti, poručila je kiparica Nejašmić, pozivajući zainteresirane da posjete galerijski prostor na postirskoj rivi.

TEXT BY: Jadran Bašić

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -