Home » , , » Izložba u galeriji Sv. Ante otvorena za posjetitelje u subotu od 16 do 18 sati

Izložba u galeriji Sv. Ante otvorena za posjetitelje u subotu od 16 do 18 sati

Objavio: Brač Online | 20.1.18 |

izložba sv. Ante Sandra Nejašmić-Pirnat Janez Pirnat-Nejašmić Postira slike otok Brač Online
Izložba kiparskog para Sandre Nejašmić – Pirnat i Janeza Pirnat – Nejašmić "Poklon početku umjetnosti" bit će otvorena za posjetitelje u subotu 20. siječnja od 16 do 18 sati u galeriji Sv. Ante u Postirima. Javila nam je to voditeljica galerijskoga prostora akademska kiparica Sandra Nejašmić – Pirnat koja već godinama osmišljava i upriličuje izložbe značajnijih akademskih građana i tako obogaćuje kulturnu ponudu u svome mjestu.

Prema njezinim riječima, prilika je to istinskim ljubiteljima umjetnosti i stvaralaštva kiparskoga para da razgledaju izložbeni postav koji je predstavljen uoči Božića. Osim crteža u galeriji su izložene i skulpture koje će posjetitelje vratiti u daleku prošlost. Prilika je to da kultura živi i zimi, a ne samo ljeti, poručila je kiparica Nejašmić, pozivajući zainteresirane da posjete galerijski prostor na postirskoj rivi.

TEXT BY: Jadran Bašić
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slike
Instagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Facebook stranica