Root » , » Informativne radionice u Postirima za mala poljoprivredna gospodarstva

Informativne radionice u Postirima za mala poljoprivredna gospodarstva

Objavio: BracOnline | 15. 01. 2018.

Lokalna akcijska grupa Brač organizira u četvrtak 18. siječnja u 18.30 sati informativne radionice za mala poljoprivredna gospodarstva u prostoru Vijećnice Općine Postira. Riječ je edukaciji kao pripremi za provedbu prvoga natječaja na LAG razini u 2018. godini. Lokalna akcijska grupa Brač usmjerena je na prepoznavanje i unaprijeđenje već postojećih potencijala i osobitosti područja LAG-a, a kako bi se zajedničkim aktivnostima osmislili projekti koji su bazirani na specifičnim lokalnim potrebama.

Sudjelovanjem na radionici mala poljoprivredna gospodarstva imat će priliku detaljnije se upoznati s ciljevima i prihvatljivim aktivnostima te kriterijima i postupcima za prijavu i dodjelu sredstava na LAG natječajima.

Vrijedi istaknuti da se mala poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine od 2.000 eura do 7.999 eura za ulaganja na području našega otoka mogu natjecati za visinu potpore od 15.000 eura. Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima poljoprivrednoga fonda za ruralni razvoj Europske unije.

TEXT BY: Jadran Bašić

LAG Brač lokalne radionice Postira slike otok Brač Online

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -