Home » » Predstavljanje Klesarske škole u Osijeku

Predstavljanje Klesarske škole u Osijeku

Objavio: BračOnline | 28.11.17 |

Predstavljanje Klesarske škole Pučišća Osijek slike otok Brač Online
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati sve one koji žive u Osijeku, njegovoj blizini ili se tada ondje nađu, da pogledaju i poslušaju program predstavnika Klesarske škole iz Pučišća u kojem će se prezentirati njene djelatnosti, ostvareni projekti i projekti koji tek slijede, učenički radovi te demonstrirati vještine učenika škole. Predstavljanje će se održati u petak, 01. prosinca 2017. godine, u Muzeju Slavonije u Osijeku (točna adresa i detaljan program nalaze se na plakatu).

Nadamo se da će ovo biti još jedan dobar poticaj učenicima koji će tek krenuti u srednju školu da odaberu baš naš program kao temelj za budućnost.

Hvala Muzeju Slavonije što nas je prepoznao kao "jednu od najboljih klesarskih škola u Europi" i dao nam priliku da se kao takvi i predstavimo.

Svi su dobrodošli!
Podjelite na:

0 komentara:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica