Root » » Predstavljanje Klesarske škole u Osijeku

Predstavljanje Klesarske škole u Osijeku

Objavio: BracOnline | 28. 11. 2017.

Predstavljanje Klesarske škole Pučišća Osijek slike otok Brač Online
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati sve one koji žive u Osijeku, njegovoj blizini ili se tada ondje nađu, da pogledaju i poslušaju program predstavnika Klesarske škole iz Pučišća u kojem će se prezentirati njene djelatnosti, ostvareni projekti i projekti koji tek slijede, učenički radovi te demonstrirati vještine učenika škole. Predstavljanje će se održati u petak, 01. prosinca 2017. godine, u Muzeju Slavonije u Osijeku (točna adresa i detaljan program nalaze se na plakatu).

Nadamo se da će ovo biti još jedan dobar poticaj učenicima koji će tek krenuti u srednju školu da odaberu baš naš program kao temelj za budućnost.

Hvala Muzeju Slavonije što nas je prepoznao kao "jednu od najboljih klesarskih škola u Europi" i dao nam priliku da se kao takvi i predstavimo.

Svi su dobrodošli!

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -