Root » , » Novi letovi od 2018. povezuju Brač sa Bernom i Ljubljanom

Novi letovi od 2018. povezuju Brač sa Bernom i Ljubljanom

Objavio: BracOnline | 30. 11. 2017.

Aerodrom Brač, Gornji Humac otok Brač slike
Nakon objave da TUI uvodi nove letove za otok Brač iz Rotterdama, te Lux air iz Luxembourga, avio prijevoznik Sky Work je objavio da će naš otok Brač biti nova destinacija za letove iz njihove baze u Bernu (Švicarska). Adria Airways je također objavila povezivanje Brača sa Ljubljanom. Na stranici avio kompanije Adria Airways objavljeni su letovi iz Ljubljane za otok Brač, 2 puta tjedno od 28. travnja 2018. godine.

Letovi će biti srijedom i subotom u oba smjera. Na njihovim se stranicama već mogu kupiti karte i to od 75 EUR za jedan smjer.

Sa tim novim letom, dolazimo do brojke od 7 zemalja Europe sa kojima će aerodrom Brač biti povezan u sljedećoj sezoni. Evo i popisa letova u 2018. koji su do sada dogovoreni:
- Austrija: Vienna, Linz, Graz, Innsbruck
- Belgija: Brussels
- Nizozemska: Rotterdam
- Francuska: Deauville
- Luksemburg
- Švicarska: Bern
- Slovenija: Ljubljana

0 komentara:

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -