Root » , » Prvenstvo RH u udičarenju štapom s obale

Prvenstvo RH u udičarenju štapom s obale

Objavio: BracOnline | 06. 10. 2017.

Prvenstvo RH u udičarenju štapom s obale Supetar slike otok Brač Online
Klub za športski ribolov na moru "Arbun" iz Supetra domaćin je ovogodišnjeg Državnog prvenstva u udičarenju štapom s obale za seniorke i seniore od 06.10.-08.10.2017.

Otvaranje prvenstva zakazano je za 6. listopada u kongresnoj dvorani hotela "Kaktus", vaganje ulova održat će se na staroj supetarskoj peškariji 07. i 08. listopada, a završna svečanost i dodjela nagrada najboljima, na terasi u restoranu "Roso" u Supetru u nedjelju, 08. listopada od 16h.

Najbolje hrvatske udičarke i udičari loviti će dva dana na sjevenoj obali otoka Brača, u zonama istočno od mjesta Splitska i Mirca i na predjelu Vrilo – Malaćnica u Supetru.

Ovo je 3. veliko natjecanje zaredom kojem će supetarski "Arbun" biti domaćin. Godine 2015. bili su domaćini Svjetskog U - 21 prvenstva u udičarenju iz brodice, a prošle su godine organizirali pojedinačno Državno prvenstvo u podvodnom ribolovu na kojem je svoj šesti naslov prvaka Hrvatske osvojio Danijel Gospić.

PODJELITE NA:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj