Home » , » Sutivan obilježava European mobility week

Sutivan obilježava European mobility week

Objavio: BračOnline | 16.9.17 |

European mobility week Sutivan slike otok Brač Online European mobility week Sutivan slike otok Brač Online
Povodom obilježavanja European mobility week Sutivan – Cleaned, shared and intelligent u sklopu European Mobility Week i ove smo godine pripremili malo aktivnosti – naši najmlađi će dobiti bojice i sa tetama održati likovnu radionicu na zadane teme, prvašići i roditelji će imati predavanje o zdravoj prehrani (pozvani su i ostali zainteresirani), naši mještani će imati besplatno mjerenje šećera i tlaka a za školarce pripremamo nešto o čemu ćete biti obavješteni kad završimo sa detaljima...

Ponosni smo i sretni što je Biciklistički klub Grma i naš Sutivan opet jedini u županiji koji se prijavio i obilježava ovaj Tjedan koji u prvom redu naglašava važnost pametnog i zajedničkog korištenja prijevoznih sredstava, važnost kretanja bilo kroz šetnju, vožnju biciklima i sl. i bavljenja sportom kao i brige o našem zdravlju koja kroz sve te stavke i vodi ka tome.
Ove godine prijavljeno je 48 zemalja i 2254 grada od čega u Hrvatskoj 7.
European mobility week Sutivan slike otok Brač Online

Raspored aktivnosti:

***19.09. posjetiti ćemo dječji vrtić, odnijeti na dar pakete bojica i slatkiše za nagradu a djeca će sa tetama crtati likovne radove.
Tema: Kako provodim slobodno vrijeme u prirodi sa roditeljima ili prijateljima // bicikla, role, romobil, šetnja ILI Kako zamišljam ekološko vozilo budućnosti.

***21.09. sa početkom u 10.30 sati u suradnji sa NZZJZ ispostava Supetar održava se predavanje za polaznike prvog razreda osnovne škole Sutivan i njihovih roditelja predavanje o zdravoj prehrani.
Ostala djeca su prošle godine imala prilike poslušati isto ali naravno da su svi zainteresirani pozvani. Predavanje se održava u Narodna Knjižnica Sutivan.

***22.09. sa početkom u 11.30 sati u suradnji sa NZZJZ ispostava Supetar održava se besplatno mjerenje tlaka i šećera za sve mještane.
Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera održava se na rivi, ispred Kavanjinovih dvora.
U slučaju ružnog vremena (kiša, vjetar) prebaciti ćemo se u Narodna Knjižnica Sutivan.
Podjelite na:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica