Home » , » Sutivan obilježava European mobility week

Sutivan obilježava European mobility week

Objavio: Brač Online | 16.9.17 |

European mobility week Sutivan slike otok Brač Online European mobility week Sutivan slike otok Brač Online
Povodom obilježavanja European mobility week Sutivan – Cleaned, shared and intelligent u sklopu European Mobility Week i ove smo godine pripremili malo aktivnosti – naši najmlađi će dobiti bojice i sa tetama održati likovnu radionicu na zadane teme, prvašići i roditelji će imati predavanje o zdravoj prehrani (pozvani su i ostali zainteresirani), naši mještani će imati besplatno mjerenje šećera i tlaka a za školarce pripremamo nešto o čemu ćete biti obavješteni kad završimo sa detaljima...

Ponosni smo i sretni što je Biciklistički klub Grma i naš Sutivan opet jedini u županiji koji se prijavio i obilježava ovaj Tjedan koji u prvom redu naglašava važnost pametnog i zajedničkog korištenja prijevoznih sredstava, važnost kretanja bilo kroz šetnju, vožnju biciklima i sl. i bavljenja sportom kao i brige o našem zdravlju koja kroz sve te stavke i vodi ka tome.
Ove godine prijavljeno je 48 zemalja i 2254 grada od čega u Hrvatskoj 7.
European mobility week Sutivan slike otok Brač Online

Raspored aktivnosti:

***19.09. posjetiti ćemo dječji vrtić, odnijeti na dar pakete bojica i slatkiše za nagradu a djeca će sa tetama crtati likovne radove.
Tema: Kako provodim slobodno vrijeme u prirodi sa roditeljima ili prijateljima // bicikla, role, romobil, šetnja ILI Kako zamišljam ekološko vozilo budućnosti.

***21.09. sa početkom u 10.30 sati u suradnji sa NZZJZ ispostava Supetar održava se predavanje za polaznike prvog razreda osnovne škole Sutivan i njihovih roditelja predavanje o zdravoj prehrani.
Ostala djeca su prošle godine imala prilike poslušati isto ali naravno da su svi zainteresirani pozvani. Predavanje se održava u Narodna Knjižnica Sutivan.

***22.09. sa početkom u 11.30 sati u suradnji sa NZZJZ ispostava Supetar održava se besplatno mjerenje tlaka i šećera za sve mještane.
Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera održava se na rivi, ispred Kavanjinovih dvora.
U slučaju ružnog vremena (kiša, vjetar) prebaciti ćemo se u Narodna Knjižnica Sutivan.

Oznake mjesta

Bobovisca (27) Bobovisca-na-moru (27) Bol (448) Dol (112) Donji-Humac (56) Dracevica (49) Gornji-Humac (63) Lozisca (74) Milna (188) Mirca (56) Murvica (26) Nerezisca (207) Novo-Selo (34) Obrsje (3) Podhume (3) Postira (442) Povlja (86) Praznica (46) Pucisca (189) Selca (173) Skrip (71) Splitska (77) Sumartin (98) Supetar (445) Sutivan (222)

Brački web

BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BolInfo.HR

Facebook stranica

Pratite nas

Facebook otok Brač Online slikeTwitter otok Brač Online slikeGoogle Plus otok Brač Online slikeInstagram otok Brač Online slikePinterest otok Brač Online slikeRSS Feeds otok Brač Online slike

Google prevoditelj

Popularno