Home » , » Bol: Festival Odvalimo se poezijom, 01. i 02. rujna

Bol: Festival Odvalimo se poezijom, 01. i 02. rujna

Objavio: BračOnline | 1.9.17 |

Festival Odvalimo se poezijom - Bol slike otok Brač Online
Festival Odvalimo se poezijom - Bol, 01. i 02. rujna.

U petak, 01. rujna, u kazalištu na otvorenom Teatrin "Dva ferala" u 21.30 sati u programu Brački pjesnici poeziju će čitati Mercedes Ceda Marinković i Marija Cvitanić iz Bola, Tonči Janković iz Povlja, Antonija Poklepović i Magda Marinković iz Milne, te Silvija Buvinić iz Pražnica.

U subotu, 02. rujna, u 11 sati u kući Radić održat će se program Poetska kava, druženje uz poeziju na kojem prisutni mogu pročitati svoje radove ili pjesme najdražih pisaca. U 21.30 sati u Teatrinu "Dva ferala " u programu Splitski krug gostuju pjesnici iz Splita: Nada Topić, Katja Grcić, Hrvoje Marko Peruzović i Siniša Kekez.

Ulaz na sve programe je besplatan. Moderatorice ovog događaja bit će Sanja Baković, idejna začetnica projekta Odvalimo se poezijom, i Ivana Ivičić Bošković, profesorica hrvatskog i njemačkog jezika i ravnateljica Centra za kulturu Općine Bol.
Podjelite na:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica