Home » , » Pučišća: Radionica igranog filma i radionica likovnog stvaralaštva

Pučišća: Radionica igranog filma i radionica likovnog stvaralaštva

Objavio: BračOnline | 2.8.17 |

Radionica igranog filma i radionica likovnog stvaralaštva Pučišća slike otok Brač Online Radionica igranog filma i radionica likovnog stvaralaštva Pučišća slike otok Brač Online
Od 7. do 11. Kolovoza u Pučišćima održavaju se dvije zanimljive radionice za djecu od 8 do 15 godina – radionica igranog filma i radionica likovnog stvaralaštva.

Radionicu igranog filma vode Anja Strelec i Tomislava Jukić, redateljice nagrađivanih filmova "Starci" i "Hudo vreme" dok će radionicu likovnog stvaralaštva voditi likovna umjetnica Maja Klaić.

Upis u obje radionice je u ponedjeljak, 7. kolovoza u predvorju škole Pučišća u 17 sati te se s radionicama počinje odmah. Cijena svake radionice u trajanju pet dana je 350 kn. Za predbilježbe i informacije javite se na strelec.anja1@gmail.com ili na broj telefona 091 511 25 77 za radionicu igranog film te na maja.klaic@yahoo.com ili na broj telefona 095 2234 234 za radionicu likovnog stvaralaštva.

Već treću godinu zaredom Anja Strelec, jedna od osnivačica udruge za audiovizualno stvaralaštvo Kokkin u čijoj se organizaciji radionice ove godine održavaju, svoja znanja i iskustva dijeli s djecom u Pučišćima. Autorica nekoliko nagrađivanih dokumentarnih filmova od kojih se posljednji “Hudo vreme” upravo prikazuje na festivalima diljem svijeta, Anja je magistrirala režiju u Francuskoj na poznatom fakultetu ESAV te trenutno živi i radi u Bruxelles-u gdje se također bavi audiovizualnim stvaralaštvom. U Pučišća se zaljubila na prvi pogled, kada je na poziv udruge Vilma održavala radionicu dokumentarnog filma. Obzirom na veliki interes i pozitivne reakcije na dosadašnje radionice, Anji se ove godine kao voditeljica radionice igranog filma pridružuje redateljica Tomislava Jukić koja trenutno živi i radi u Poljskoj.

Novost je radionica likovnog stvaralaštva koju će voditi Maja Klaić, likovna umjetnica iz Varaždina širokog spektra vizualnog izražavanja, od figurativnog i apstraktnog slikarstva do dizajna.
Podjelite na:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Google prevoditelj

Facebook stranica