Root » , , » Marijana Marinović otvara izložbu crno-bijelih portreta filmskih zvijezda

Marijana Marinović otvara izložbu crno-bijelih portreta filmskih zvijezda

Objavio: BracOnline | 10. 08. 2017.

U četvrtak, 10. kolovoza, s početkom u 21:30h u Ljetnom kinu Supetar bit će otvorena humanitarna izložba "Premiere" autorice Marijane Marinović.

Četvrta samostalna izložba crno-bijelih portreta filmskih zvijezda održava se na večeri otvorenja 3. Brač Film Festivala u sklopu Supetarskog lita u Supetru, a sav prihod od prodaje fotografija namijenjen je Županijskoj udruzi slijepih Split (Zagrebačka 17, Split).

O Marijani Marinović:
Tijekom dvadesetak godina novinarske karijere Marijana Marinović susretala se i razgovarala s mnogim poznatima iz svijeta showbiza (o čemu mozete vidjeti pod rubrikom My journalism na njezinoj stranici marijanamarinovic.com), a protekle dvije i pol godine, otkako je završila školu fotografije na NY Film Academiji, počela je snimati i njihove portrete, najčešće na crvenom tepihu filmskih festivala i društvenim događajima. Rođena Splićanka bračkih korijena i sa stalnom adresom u New Yorku, gdje radi kao fotografkinja i dopisnica za hrvatske medije, po prvi puta (premijerno) izlaže 25 crno-bijele portreta zvijezda iz svijeta filma (Robert De Niro, Susan Sarandon, Salma Hayek, Charlie Sheen, Johnny Depp, Julianne Moore, Nicole Kidman I drugih) na izložbi "Premiere". Ovo je njezina četvrta samostalna izložba: prva je bila "Osmijesi... bez riječi" 2007. u sklopu Cro-A-Portera, na kojoj je predstavila 33 polaroida poznatih osoba, druga je bila "Gradovi-bjegovi" s polaroidima iz pet najdražih joj gradova (Split, London, Pariz, New York i Barcelona) u Café Galeriji Velvet, a lani je u Galeriji Supetarskog lita izložila 28 fotografija New Yorka pod nazivom "New York: četiri godišnja doba... I nešto crvene".
Angelina Jolie Marijana Marinović izložba slike otok Brač Online
Angelina Jolie

PODJELITE NA:

Brački web

- BracOnline.COM.HR - Otok-Brac.INFO - OtokBrac.COM - Moj-Otok.COM - Bracinfo.COM - Otok-Brac.HR - VisitBrac.COM - Zaklada-Brac.HR - Boljani.INFO - Postira.HR - Selca.HR - Bol.HR - Sutivan.HR - Pucisca.HR - Nerezisca.HR - Opcina-Postira.HR - OpcinaMilna.HR - VisitSutivan.COM - Touristboard-Selca.COM - Airport-Brac.HR - BestofBrac.COM - BolInfo.HR -

Pratite nas

Prevoditelj