Root » » FOTO NATJEČAJ Prijavite svoje fotografije i sudjelujte u međuotočnoj izložbi

FOTO NATJEČAJ Prijavite svoje fotografije i sudjelujte u međuotočnoj izložbi

Objavio: BracOnline | 13. 08. 2017.

PlatFORma, Hvar i Pokret Otoka foto natječaj slike otok Brač Online
Udruga PlatFORma, Hvar i Pokret Otoka pozivaju sve zainteresirane da se uključe u natječaj i sudjeluju na međuotočnoj izložbi fotografija koja će se održati početkom studenog u Hvaru u sklopu događanja SERUM, antihibernacijsko cjepivo, doza II.

SERUM je trodnevno događanje, zamišljeno kao godišnje okupljanje otočana i otočkih organizacija koje se bave društveno-kulturnim aktivnostima. Svrha programa je međuotočko umrežavanje, dijeljenje ideja i iskustava u ugodnom ambijentu uz razna popratna događanja.

Odnos prostora, čovjeka i vremena tema je nadolazećeg Seruma i popratne izložbe fotografija.

Pozivamo sve fotografe i one koji se tako osjećaju da na svome otoku dokumentiraju objekte koji su nekada bili puni života, a sada stoje zapušteni i prazni.
Domovi kulture, tvornice, kina, knjižnice, zadruge i slični prostori nekada su okupljali ljude i kreirali život lokalne otočne zajednice.

Izložba će tražiti odgovore na pitanja: Što je prostor bez ljudi? Gdje je nestao čovjek?

Fotografije su tek ulovljeni trenuci i dokumenti trenutnog stanja koje otvaraju prostor za diskusiju, kritičko promišljanje, interpretaciju i nove ideje.

U obzir dolaze crnobijele i fotografije u boji, formata .jpg, 300dpi.
Uz vaše ime, naziv i lokaciju fotografije molimo autore da prilože kratak opis i razlog odabira
baš tog objekta.

Fotografije primamo do 15.09.2017. na: platforma.hvar@gmail.com

Brački web

- braconline.COM.HR - otok-brac.INFO - otokbrac.COM - moj-otok.COM - bracinfo.COM - otok-brac.HR - visitbrac.COM - zaklada-brac.HR - boljani.INFO - postira.HR - selca.HR - bol.HR - sutivan.HR - pucisca.HR - nerezisca.HR - opcina-postira.HR - opcinamilna.HR - visitsutivan.COM - touristboard-selca.COM - airport-brac.HR - bestofbrac.COM - bolinfo.HR - bracdanas.COM -